نیازمندی های بانوان
|
آمار سایت |
پنحشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ |
کاربران آنلاين :111 |
بازديد امروز :4334 |
بازديد ديروز: 19331 |
کل بازديدها : 21211213 |
تبلیغات |
معماری داخلی تجهیزات دکوراسیون داخلی |
اخبار و مطالب مفید برای بانوان |
جهت ارسال اخبار و مطالب مفید برای شما ایمیل خود را وارد نمایید. |
سالم ترین نان درایران چیست؟
سالم ترین نان یعنی نانی که با مصرف ان دیگر نگرانی از تشدید و یا ایجاد مشکلات سلامتی از جمله اضافه وزن و یا مشکلات معده و.. وجود نخواهد داشت نانی است که در تهیه و پخت ان توجه کافی به مواد اولیه و افزودنی های نان بشود به طوری که با مصرف نان خطری سلامت بدن را تهدید نکند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی: هر فرد روزانه نباید بیشتر از 3 گرم نمک مصرف کند. اگر بخواهیم در مورد اثرات سوء نمک سخن بگوییم باید به این نکته اشاره کنیم که جان بسیاری از افراد با مصرف نمک به خطر میافتد زیرا نمک عامل اصلی فشار خون است و فشار خون نیز عامل مهم بسیاری از بیماریهای غیر واگیر است. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه صحبتهای خود ضمن توصیه در مورد مصرف کمتر نمک در پخت غذا گفت: یکی از نگرانیهای ما استفاده از نمک در نان به عنوان قوت غالب مردم است. وی سالمترین نان را نان سنگک دانست و گفت: میزان نمک غیر مجاز و جوش شیرین این نان از دیگر نانها مناسبتر است. وی خاطرنشان کرد: میزان نمک در نان نیز باید پایین تر از حد مجاز 3.2 درصد باشد و به همین علت نمونه برداریهایی از 499 نانوایی انجام شده است. رشیدیان به نتایج نمونه برداری اشاره کرد و گفت: 22 نانوایی در مجموع بیش از نمک حد مجاز در نانهای خود استفاده کردهاند. به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مجموع 22 نانوایی متخلف 12 مورد مربوط به نان بربری، 6 مورد تافتون و 4 مورد نیز نان لواش بوده است. منبع خبر : فارس نیوز
|